Alea / Beñat Sarasola - Sarasola, Beñat (Poesia (Susa), 2009)
Lirismorik batere gabeko moldeetan arakatu du Beñat Sarasolak bere bigarren poema liburu honetan. Abangoardia grinaz eta sarritan narrazio airez, jendez mukuru den giro urbanoaren zurrunbiloan sartu ditu atzaparrak, eta handik eta hemendik puskak erauzi, eguneroko bizimoduaren kronika makur bat eginez.