Txomin ospitalean - Slegers, Liesbet; Umerez, Nekane ([Euba] : Ibaizabal, 2007)
Hitzekin eta haur baten begiekin, Txominek "bere mundua" erakutsiko digu. Eskola, lagunaren etxea... eta toki guztietan lagunak egingo ditu.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Karel in het ziekenhuis
Letra larria
Keywords: Gaixoak; Gaixotasunak; Ospitaleak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak