Kamile itsasoan - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy (Donostia : Ttarttalo, 2007)
Kamilek gurasoekin egun batzuk igaroko ditu itsasertzean. Aitatxo eta amatxoren laguntzarekin, beldurra gainditu eta igerian ikasiko du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Hondartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak