Kamile itsasoan / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2007)
Kamilek gurasoekin egun batzuk igaroko ditu itsasertzean. Aitatxo eta amatxoren laguntzarekin, beldurra gainditu eta igerian ikasiko du.