Kamile eta bota berriak - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy (Donostia : Ttarttalo, 2007)
Amatxok kautxozko botak erosi dizkio Kamileri euria egiten duenean janzteko. Kamile bota berriak estreinatzeko irrikaz dago, baina bero handia dago gaur.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euria; Oinetakoak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak