Kamile eta bota berriak / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2007)
Amatxok kautxozko botak erosi dizkio Kamileri euria egiten duenean janzteko. Kamile bota berriak estreinatzeko irrikaz dago, baina bero handia dago gaur.