Hartz txikiaren gaiztoaldia - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy (Donostia : Ttarttalo, 2007)
Kamilek asko maite du bere hartz txikia, baina oso triste jarri da hartzak begi bat galdu eta gaizto aurpegia geratu zaiolako.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Jostailuak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura