Hartz txikiaren gaiztoaldia / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2007)
Kamilek asko maite du bere hartz txikia, baina oso triste jarri da hartzak begi bat galdu eta gaizto aurpegia geratu zaiolako.