Kamile : hartz txikia galdu da! - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy (Donostia : Ttarttalo, 2007)
Kamile bere lehengusu Mattinen etxera joan da lo egitera. Oheratzeko garaia iristen denean, bere hartz txikia falta dela konturatu da. Lo hartu ahal izango du bere lagun kuttunik gabe?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Jostailuak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura