Oilobustia - Jadoul, Émile; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2008)
Eduardoren aita oilobusti bat da. Beti beldurrez dago...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Oiloak; Beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak