Oihaneko liburua - Larrea, Miguel; Kipling, Rudyard (1865-1936); Andrada, Javier; Elizegi, Patxi (Donostia : Ttarttalo, 2008)
Mowgli, otsoek zaindu eta hazitako mutikoa da. Baloo hartza eta Bagheera pantera ditu lagunik onenak. Abentura handi bat da bere bizitza, arriskuz betea, atzean baitauzka, beti zain, Shere Khan tigrearen atzaparrak.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haurren eta animalien arteko harremana; Oihaneko animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura