Oihaneko liburua / Rudyard Kipling ; moldaketa, Miguel Larrea ; irudiak, Javier Andrada ; itzulpena, Patxi Elizegi - Larrea, Miguel (Betiko klasikoak (Ttarttalo), 2008)
Mowgli, otsoek zaindu eta hazitako mutikoa da. Baloo hartza eta Bagheera pantera ditu lagunik onenak. Abentura handi bat da bere bizitza, arriskuz betea, atzean baitauzka, beti zain, Shere Khan tigrearen atzaparrak.