Kamile etxaldean / [testua] Aline de Pétigny ; [ilustrazioak] Nancy Delvaux ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Pétigny, Aline de (Kamile eranskailudunak (Ttarttalo), 2008)
Irakurri Kamileren istorioak. Parte hartu istorioan, orri bakoitzean letra etzanez adierazitakoa eginez eta eranskailuak dagozkien tokietan itsatsiz.