Kamile hondartzan - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2008)
Irakurri Kamileren istorioak. Parte hartu istorioan, orri bakoitzean letra etzanez adierazitakoa eginez eta eranskailuak dagozkien tokietan itsatsiz.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Hondartzak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak