Kamilerekin aurkakoak ikasten / [testua] Aline Pétigny ; [ilustrazioak] Nancy Delvaux ; [itzulpena, Aztiri, Itzulpen Zerbitzua] - Pétigny, Aline de (Kamilerekin ikasten (Ttarttalo), 2008)
Kamilerekin ikasteko aukera paregabea ematen du bilduma txiki honek. Koloreak, formak, hitzak eta aurkakoak ikasi ahal izango dituzte gaztetxoenek Kamileren laguntzarekin.