Kamilerekin hitzak ikasten - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttartalo, 2008)
Kamilerekin ikasteko aukera paregabea ematen du bilduma txiki honek. Koloreak, formak, hitzak eta aurkakoak ikasi ahal izango dituzte gaztetxoenek Kamileren laguntzarekin.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Hiztegiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura