Utzi jolasten ! - Diaz, Checa; Jaka, Aiora (Donostia : Ttarttalo, 2008)
Untxitxo, utzi jolasten! Untxitxo asko dibertitzen da bere jostailuekin. Baina zuk erakusten badiozu jostailuak bere lagun Urtxintxarekin batera erabiltzen, Untxitxo ohartuko da dibertigarriagoa dela gauzak elkarrekin egitea!
0-4 urte (urdina)
Liburu trokelatua
Keywords: Animalia gizatiarrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur-jolasak; Haur eta Gazteentzako Literatura