Utzi jolasten ! / [Checa Díaz ; itzulpena, Aiora Jaka] - Diaz, Checa (Untxitxo eta umetxoen liburua, 2008)
Untxitxo, utzi jolasten! Untxitxo asko dibertitzen da bere jostailuekin. Baina zuk erakusten badiozu jostailuak bere lagun Urtxintxarekin batera erabiltzen, Untxitxo ohartuko da dibertigarriagoa dela gauzak elkarrekin egitea!