Tatuaia bat ene begietan - Lauzirika, Txili (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa, 2008)
"Putz" aldizkarian agertu zituen Txili Lauzirikak lehen poemak. Etsaiak, Parasma, Txapelpunk, Uek musika taldeek eta Aitor Gorosabelek abestiak egin zituzten haren letrekin. Apokaliftin elkartearekin argitaratu zuen lehen poema liburua, "Euriaren mailukadak" (2003), eta bigarrenak "Tatuaia bat ene begietan" du izenburua. Zapalkuntzaren oldarrari buruzko poemek eta amodiozkoek osatzen dute bildumaren bizkarrezurra.
Testua euskaraz eta zenbait poema ingelesez
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak