Puzker gaua / Antton Dueso ; Miel Anjel Elustondoren moldapena ; egilearen marrazkiak - Dueso, Antton (Ipotxak eta erraldoiak (Desclée de Brouwer), 2008)
Gandor gorriko Punki oilartuarekin, ohiko haur-gazte literaturatik at, ikasleei benetan interesgarri zaizkien gaietan murgilduko gara.