Hori bai ipurdia! - Dueso, Antton; Elustondo, Miel Anjel (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2008)
Gandor gorriko Punki oilartuarekin, ohiko haur-gazte literaturatik at, ikasleei benetan interesgarri zaizkien gaietan murgilduko gara.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Nerabeen maitasuna; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak