Munduko mehatxatutako animaliak II: ugaztunak - Pérez, Fernando Pedro; Llamazares, Pilar ([Bilbo] : Arrain, 2008)
Liburu honetan Munduko ugaztun-espezierik mehatxatuenak (zetazeoak ungulatuak, martsupialioak eta abar) aditzera emango dugu. Mundu honetan beren biziraupena erronka hutsa da, izan ere, espezieen suntsipenaren mamua izugarrizko arazoa da eta bere konponbidea gero eta zailagoa da, giza-gutizia gero eta handiagoa delako.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Ugaztunak -- -Gidak; Monografiak