Ez da hain erraza haurra izatea! - Lozano Carbayo, Pilar; Tobella, Montse; Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Bilbao : Giltza, 2008)
Fernando Lagos deitzen naiz. Eta, egia esan, belarri handi samarrak dauzkat eta, horrela, aurreraka bezala. Beste gelan inork ez zidan barrerik egiten horregatik, betidanik ezagutzen genuelako elkar, eta ez zirelako hartara egongo, edota nire belarriak normalak irudituko zitzaizkielako.. Kontua da, behintzat, inori ez zitzaiola burutik pasatu ere egin belarrien tamaina izan zitekeenik barre egiteko aitzakia. Aurten, ordea...
10 urtetik aurrera (berdea)
¡No es tan fácil ser niño!
Liburu hau irabazle gertatu zen Edebé Haur Literatura Sarian.
Keywords: Bereizkeria; Eskola-jazarpena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak