Matxalen barnetegian - Le Gall, Pierre; Héliot, Éric; Sarasola, Jose Antonio ([S.l.] : Ibaizabal, 2008)
Matxalen gure neskato txintxo eta atsegina barnetegian sartu dute. Bai, ongi irakurri duzu, barnetegian. Eta ez dago batere pozik Mitxina katutxo maitagarriarengandik aldenduta...
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Constance en pensión
Keywords: Haurrak; Lagun egiteko animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak