Matxalen barnetegian / Pierre Le Gall, Éric Héliot ; [itzulpena, Jose Antonio Sarasola] - Le Gall, Pierre (Matxalen, 2008)
Matxalen gure neskato txintxo eta atsegina barnetegian sartu dute. Bai, ongi irakurri duzu, barnetegian. Eta ez dago batere pozik Mitxina katutxo maitagarriarengandik aldenduta...