Matxalen eta piratak - Le Gall, Pierre; Héliot, Éric; Sarasola, Jose Antonio ([S.l.] : Ibaizabal, 2008)
Matxalen gure neskato txintxo eta atsegina, osaba marinela bisitatzera eraman dute gurasoek: aukera paregabea itsaso zabalera alde egiteko. Beldurtu zaitezte, piratak... Matxalen eta Mitxina abentura bila itsasoratu dira!
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Constance et les pirates
Keywords: Haurrak; Itsaslapurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura