Matxalen eta piratak / Pierre Le Gall, Éric Héliot ; [itzulpena, Jose Antonio Sarasola] - Le Gall, Pierre (Matxalen, 2008)
Matxalen gure neskato txintxo eta atsegina, osaba marinela bisitatzera eraman dute gurasoek: aukera paregabea itsaso zabalera alde egiteko. Beldurtu zaitezte, piratak... Matxalen eta Mitxina abentura bila itsasoratu dira!