Matxalen eta Mitxina - Le Gall, Pierre; Héliot, Éric; Sarasola, Jose Antonio ([S.l.] : Ibaizabal, 2008)
Hau duzue Matxalen gure neskato txintxo eta atsegina. Eta hau bere katutxo maitagarria, Mitxina. Ezagutu orduko, bihotz-bihotzetik... gorrotatuko dituzue!
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Constance et Miniature
Keywords: Lagun egiteko animaliak; Katuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak