Matxalen eta Mitxina / Pierre Le Gall, Éric Héliot ; [itzulpena, Jose Antonio Sarasola] - Le Gall, Pierre (Matxalen, 2008)
Hau duzue Matxalen gure neskato txintxo eta atsegina. Eta hau bere katutxo maitagarria, Mitxina. Ezagutu orduko, bihotz-bihotzetik... gorrotatuko dituzue!