Arreba haragijalea edo arkume eroaren gaixotasuna - Le Thanh, Taï-Marc; Dautremer, Rebecca; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([S.l.] : Ibaizabal, 2008)
Caligulina izeneko arreba txiki bat daukat. Haragia bakarrik jaten du. Behikia, idikia, zerrikia eta? hori besterik ez. Tira, hori espero dut?
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: La petite soeur carnivore ou la maladie du mouton fou
Keywords: Elikadura; Ardiak; Senideak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak