Arreba haragijalea edo arkume eroaren gaixotasuna / narratzailea, Taï-Marc Le Thanh ; marrazkilaria, Rébecca Dautremer; itzulpena, Patxi Ezkiaga - Le Thanh, Taï-Marc (Serafin Arkume, 2008)
Caligulina izeneko arreba txiki bat daukat. Haragia bakarrik jaten du. Behikia, idikia, zerrikia eta? hori besterik ez. Tira, hori espero dut?