Zer ari naiz ukitzen? / Liesbet Slegers ; itzulpena, Patxi Ezkiaga - Slegers, Liesbet (Libe, 2008)
Ezetz jakin zer dagoen ezkutatuta orrialde bakoitzaren atzean, eta, zentzumenak erabiliz, mundua ezagutuko duzu.