Zer ari naiz entzuten? - Slegers, Liesbet; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2008)
Ezetz jakin zer dagoen ezkutatutao orrialde bakoitzaren atzean, eta, zentzumenak erabiliz, mundua ezagutuko duzu.
0-4 urte (urdina)
Wat hoor ik?
Letra larria
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Zentzumenak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak