Ottoline eskolara doa - Riddell, Chris; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2008)
Ottoline Brown eta Munroe jauna, haren lagun onena, eskolan hasiko dira... baina ez dira beldur, nahiz eta eskola madarikatua egon! Barruan pegatina ikusgarriak aurkituko dituzu!
8 urtetik aurrera (gorria)
Ottoline goes to school
Keywords: Misterioa; Eskola -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura