Ottoline eta kateme horia - Riddell, Chris; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2008)
Ezagutu Ottoline Brown eta haren lagunik onena, Munroe jauna. Ez dago kasurik ez gertakaririk haientzat zailegia denik... Hiri Handian hainbat lapurreta ikusgarri gertatu dira. Altzo-txakurrak modu misteriotsuan desagertzen ari dira. Zerbait egin beharra dago... Aurkitu barruko bost postal zabalgarriak
8 urtetik aurrera (gorria)
Ottoline and the Yellow Cat
Keywords: Misterioa; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura