Emeuk oroimena galdu du / [testua] Susana Pinto ; [marrazkiak] Patxi Pelaez ; [ilustrazioak] Iosu Mitxelena - Pinto, Susana (Betizu (Banaka multimedia), 2007)
Emeuk ez daki nor den. Ezta nor diren Betizu eta Betisuis ere. Ezta zein behik aurkitu zuen Lurra ere... Txikia ez da ezertaz gogoratzen! Idi gaizto batek sorginkeria bat egin dio, eta oroimena galdu du. Bere bi lagunek irtenbide bat aurkitu behar dute, baina ez da lan erraza izango. Eta Emeuk ez badu oroimena berreskuratzen?