Gelako buruzagia izan nahi dut! / [testua] Susana Pinto ; [marrazkiak] Patxi Pelaez ; [ilustrazioak] Iosu Mitxelena - Pinto, Susana (Betizu, 2007)
Betizuk eta Betisuisek gelako ordezkari izan nahi dute. Biek ere oso serio hartu dute kontua, eta hitzaldiak prestatzen eta kartelak egiten pasatzen dute eguna. Jada ez dira lagunak, orain arerioak dira. Emeau gaixoa aspertu egiten da, ez diotelako batere jaramonik egiten. Lagun izateari utziko ote diote hiru behitxoek?