Logika jokoak : oinarrizko gaitasunak lantzeko koadernoak - Blanch, Xavier; Espot, Laura; Losantos, Cristina; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 2005)
Oinarrizko gaitasunak lantzeko koaderno hauek ariketa erakargarriak dituzte bost edo sei urtetik gorako haurrentzat. Arrazoibidearen prozesua bizkortzen lagunduko diote bertako jarduera ugariek (60-70 koaderno bakoitzean). Jarduera horietan haurrak segidak ordenatu eta osatu beharko ditu, objektuak erlazionatu, egoerak ondorioztatu, etab. Zortzi koaderno dira guztira. Aldi berean lana eta jolasa eskaintzen zaie haurrei nahiz eskolarako eta nahiz etxerako.
2005/01/21
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Logika; EIMAk onetsitako materialak