Hiri handian - Pinto, Susana; Pelaez, Patxi; Mitxelena, Iosu ([S.l.] : Banaka multimedia, 2008)
Betizu eta lagunak hiri handi batera joan dira. Han oso jende bitxia bizi da: haserre omen dabiltza denak, muturra luze, presaka betiere, eta oso hizkuntza arraroan mintzatzen dira. Halako batean, Emeu jendetza artean galdu da. Inork lagunduko al die txikia bilatzen?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak; Behiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak