Hiri handian / [testua] Susana Pinto ; [marrazkiak] Patxi Pelaez ; [ilustrazioak] Iosu Mitxelena - Pinto, Susana (Betizu (Banaka multimedia), 2008)
Betizu eta lagunak hiri handi batera joan dira. Han oso jende bitxia bizi da: haserre omen dabiltza denak, muturra luze, presaka betiere, eta oso hizkuntza arraroan mintzatzen dira. Halako batean, Emeu jendetza artean galdu da. Inork lagunduko al die txikia bilatzen?