Ipuin kontalari misteriotsua - Pinto, Susana; Pelaez, Patxi; Mitxelena, Iosu ([S.l.] : Banaka Multimedia, 2008)
Arratsaldero, institutuko ikasleak erromes misteriotsu batek kontatzen dituen istorioak entzutera joaten dira. Oso zezen bitxia da, inork ez du haren berririk batere. Hitz gutxi esaten du, ipuinak kontatzeko ez bada. Deskubrituko al dute Betizuk eta lagunek ipuin kontalariaren misterioa?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Behiak; Misterioa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak