Luxoreko misterioa - Sortland, Bjorn; Bredesen, Trond; Arana, Aitor ([Zornotza] : Ibaizabal, 2008)
Daviden familia Egiptora joan da. Agure misteriotsu batek Luxor tenplu-hiria bisitatzea proposatu die; baita ostatu non hartu gomendatu ere. Han ez dituzte oso ongi hartuko, eta laster susmatuko dute arte-lanen legez kanpoko ekintza egiten dabiltzala bertan.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jatorrizko izenburua: Luxor mysteriet
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura