Luxoreko misterioa / Bjorn Sortland ; marrazkigilea, Trond Bredesen ; itzultzailea, Aitor Arana - Sortland, Bjorn (Arte ikertzaileak (Ibaizabal), 2008)
Daviden familia Egiptora joan da. Agure misteriotsu batek Luxor tenplu-hiria bisitatzea proposatu die; baita ostatu non hartu gomendatu ere. Han ez dituzte oso ongi hartuko, eta laster susmatuko dute arte-lanen legez kanpoko ekintza egiten dabiltzala bertan.