Angkorreko misterioa - Sortland, Bjorn; Bredesen, Trond; Arana, Aitor ([Zornotza] : Ibaizabal, 2008)
Daviden familia Kanbodiara joan da oporretan. Khemer Inperioko hiriburura heltzean, arrisku gorrian egongo dira: badirudi norbaitek ez duela nahi familiak lapurreta handi baten berri izaterik, herrialdearen ondare kulturalari lotuta omen dagoelako.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jatorrizko izenburua: Angkor mysteriet
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura