Angkorreko misterioa / Bjorn Sortland ; marrazkigilea, Trond Bredesen ; itzultzailea, Aitor Arana - Sortland, Bjorn (Arte ikertzaileak (Ibaizabal), 2008)
Daviden familia Kanbodiara joan da oporretan. Khemer Inperioko hiriburura heltzean, arrisku gorrian egongo dira: badirudi norbaitek ez duela nahi familiak lapurreta handi baten berri izaterik, herrialdearen ondare kulturalari lotuta omen dagoelako.