New Yorkeko misterioa - Sortland, Bjorn; Bredesen, Trond; Arana, Aitor ([Zornotza] : Ibaizabal, 2008)
New Yorken oporretan dabiltzala, Daviden familiak eraikin eta museo garrantzitsuenetako batzuk bisitatu nahi ditu. Hala ere, norbaitek halakorik ez duela nahi dirudi: osaba William zauritzen saiatuko dira, eta aspaldiko ezagun bat familia izutu nahian ibiliko da.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jatorrizko izenburua: New York mysteriet
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura