New Yorkeko misterioa / Bjorn Sortland ; marrazkigilea, Trond Bredesen ; itzultzailea, Aitor Arana - Sortland, Bjorn (Arte ikertzaileak (Ibaizabal), 2008)
New Yorken oporretan dabiltzala, Daviden familiak eraikin eta museo garrantzitsuenetako batzuk bisitatu nahi ditu. Hala ere, norbaitek halakorik ez duela nahi dirudi: osaba William zauritzen saiatuko dira, eta aspaldiko ezagun bat familia izutu nahian ibiliko da.