Veneziako misterioa - Sortland, Bjorn; Bredesen, Trond; Arana, Aitor ([Zornotza] : Ibaizabal, 2008)
David eta haren familia Veneziara joan dira inauterietan. Haien hotelean adineko bikote berezi batek ere gela hartu du. Davidek eta haren arreba Sisselek Picassoren koadro baten erosketari buruzko elkarrizketa bat entzungo dute eta, horrela, zerbait arraroa gertatzen ari dela jakingo dute.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jatorrizko izenburua: Venecia mysteriet
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura