Gutun galduen misterioa - Pinto, Susana; Pelaez, Patxi ([S.l.] : Banaka Multimedia, 2007)
Gabonetarako egun gutxi falta dira eta Olentzerok ez du gutun bat bera ere jaso. Zerbait gertatu da eta ikertu beharra dago. Inork ez du ezer ere ikusi, baina badirudi satorrak badakiela zerbait, erdi itsuturik badago ere.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguberriak; Olentzero (Fikziozko pertsonaia); Euskal kultura; Euskal mitologia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak