Orientazio jokoak : oinarrizko gaitasunak lantzeko koadernoak - Blanch, Xavier; Espot, Laura; Losantos, Cristina; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 2005)
Oinarrizko gaitasunak lantzeko koaderno hauek ariketa erakargarriak dituzte bost edo sei urtetik gorako haurrentzat. Espazio hurbilaz jabetzeko eta berau egituratzeko jarduerak: laberintoei jarraitu norabideak bereizi eta seinalatu, objetu baten egoera eta kokagunea zehaztu, etab. Zortzi koaderno dira guztira. Aldi berean lana eta jolasa eskaintzen zaie haurrei nahiz eskolarako eta nahiz etxerako.
2005/01/21
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Espazioaren pertzepzioa -- Ariketak; Espazioaren pertzepzioa -- Jokoak; EIMAk onetsitako materialak